Acte Publicate in LEGIS

Module LEGIS

ACTE OFICIALE

LEGIS for WINDOWS sistem informatic legislativ, usor accesibil, dezvoltat in mediul de programare VISUAL, ofera posibilitatea vizualizarii textelor actelor in mod hipertext (legaturi cu alte acte direct in text).
Aplicatia dispune de facilitati de selectie si cautare rapida, de tiparire la imprimanta, de punere la dispozitie a legaturilor dintre acte ( abrogari, modificari, republicari, completari, aprobari), posibilitatea introducerii de acte proprii, posibilitatea de export a fisierelor, etc. Totodata actele normative la zi sunt relationate prin hiperlink-uri cu spete, doctrine, modele de contracte, dictionare si nu in ultimul rind cu articole din reviste de specialitate.

Avand o intrefata extrem de prietenoasa si sugestiva, baza de date cuprinde peste 60.000 de acte normative, cu text integral, aparute in Monitorul Oficial al Romaniei si alte surse oficiale, incepand din anul 1858 si pana in prezent (legi, decrete, hotarari, ordonante, ordine, criterii, norme, precizari, anexe, acte republicate, etc.) Baza de date mai cuprinde si CODUL COMERCIAL, CODUL PENAL, CODUL CIVIL, CODUL DE PROCEDURA PENALA, CODUL FISCAL, CODUL DE PROCEDURA CIVILA, CODUL FAMILIEI, REGULAMENTUL C.F.R., etc.

» ______________________________________

SPETE (jurisprudenta)


Un modul ce cuprinde peste 18.000 de spete, care se actualizeaza zilnic. Permite consultarea, gestionarea si actualizarea deciziilor emise de instantele de judecata competente (Curtile de apel din tara, Curtea suprema de justitie, Tribunale, Judecatorii etc), grupate pe tematici si subtematici. Desi nu sunt izvor de drept aceste precedente reprezinta un instrument remarcabil de informare referitor la decizii ale diferitelor instante. Filtrele de cautare functioneaza identic cu cele din baza de date legislativa. Timpii de cautare sub 5 secunde.

» ___________________________________

ACHIZITII PUBLICE


Reprezinta partea VI a monitorului Oficial unde sunt publicate anunturi de intentie, anunturi de participare la licitatie deschisa de lucrari, produse, servicii, anunturi de atribuire a contractelor de achizitie publica, participare la licitatii restranse etc.

Avand achizitionat acest modul poti urmari zilnic cererile de produse si servicii de pe intreg teritoriul tarii, si in functie de situatii poti participa la licitatiile organizate. Avind acest modul instalat esti sigur ca nu vei scapa oportunitati de afaceri importante.

Actele normative ce reglementeaza achizitiile publice sunt Ordonanta de urgenta privind achizitiile publice nr. 60/2001 si Hotararea Guvernului nr. 461/2001.

» ___________________________________

DOCTRINE ( SINTEZE DE DREPT)


Permite consultarea si introducerea de sinteze din categoriile dreptului: Drept Civil, Drept Penal, Drept Bancar, Drept financiar, Dreptul Comertului International, Dreptul Muncii, Drept Administrativ, Dreptul Transporturilor, Drept comercial, Dreptul de Autor, Dreptul international al afacerilor, Drept Diplomatic si Consular,s.a., cu relatii la actele oficiale ale Romaniei. Calitatea doctrinei este garantata de numele personalitatilor ce supervizeaza materialele introduse.

» ___________________________________

MODELE


Citeva sute de modele de CONTRACTE, ACTE CONSTITUTIVE, ACTIUNI IN JUSTITIE, CERERI, CONTESTATII, PLANGERI, MODELE DE CONTRACTE, RECLAMATII SI PROCURI va stau la dispozitie pentru a va ajuta in activitatea dvs. zilnica.

Permite introducerea, gestionarea, personalizarea, salvarea si tiparirea modelelor tip utile la un moment dat societatii utilizatoare.

» ___________________________________

DICTIONARE


Dictionar roman, Dictionar latin, Dictionar juridic, Dictionar bancar si de asigurari, Dictionar de drept civil, Dictionar de drept al muncii toate te vor ajuta sa intelegi notiunile pe care nu le cunosti. Nu trebuie decit sa selectezi cuvintul pe care nu il cunosti si sa ceri aplicatiei sa-ti dea explicatiile din dictionare.

» ___________________________________

CLASIFICARI


COR
( codul de clasificare a ocupatiilor din Romania);
CAEN (clasificarea activitatilor din economia nationala);
CPSA ( clasificarea produselor si serviciilor adiacente activitatilor din economia nationala)
Orice activitate sau ocupatie ai cauta este la un click distanta.

» ___________________________________

COMENTARII


Sinteze din articole din reviste de specialitate (Revista DREPTUL, JURIDICA, DREPT COMERCIAL etc) te ajuta sa lamuresti probleme juridice. Totul e la un click distanta.

» ___________________________________

ACTE INTERNE


Un modul extrem de performant ce permite introducerea si gestionarea ACTELOR INTERNE ale unei institutii sau societati comerciale in stil LEGIS. Se poate stabili orice denumire a actelor interne, se pot relationa actele interne ( Ex. O decizie a directorului general modifica o nota interna), se pot importa din WORD toate documentele interne ale societatii si se pot gestiona fara nici o dificultate.

» ___________________________________

0 comentarii: