Acte Publicate in LEGIS

        Euroconsult S.P.R.L a fost desemnat drept lichidator pentru cinci societăţi comerciale desprinse din fostul combinat Nitramonia Făgăraş: S.C. NITROFERTILIZER S.A., producător de îngraşăminte agricole, S.C. NITROEXPLOSIVES S.A, producător de explozivi industriali, S.C. NITROCONTROL S.A., care are ca obiect de activitate colectarea şi tratarea apelor uzate, S.C. NITROSERVICE S.A., care are ca obiect de activitate lucrări speciale de construcţii, şi S.C. NITROTRANS S.A, care se ocupă de activităţi de transport special, informează un comunicat al casei de avocatură 'Boştina şi Asociaţii' care este partenerul Euroconsult S.P.R.L. în acest proiect
Casa de avocatură 'Bostina şi Asociaţii' va asigura asistenţa juridică a procesului de lichidare: analiza contracte, notificare creditori; acţiuni în justiţie pentru recuperarea unor creanţe; analiza ipotecilor şi gajurilor ce grevează bunurile societăţilor; încheierea contractelor de vânzare-cumpărare a activelor.Potrivit lui Bogdan Paraschiv, avocat asociat la 'Boştină si Asociatii', cel care va coordona echipa de avocaţi, în continuare va fi inventariat şi evaluat patrimoniul; vor fi analizate contractele în curs de derulare şi situaţia activelor grevate de sarcini; vor fi analizate litigiile în curs şi perspectivele lor de solutionare; va fi întocmit un tabel de creanţe şi lista cu debitorii societăţii; va fi elaborat planul de organizare a societăţii pe durata lichidării; va fi stabilită strategia de valorificare a activelor societăţilor, urmând ca aceasta din urmă fiind aprobată de catre AVAS.
După mai multe încercări eşuate de privatizare - în anii 2003, 2005 şi 2006 - lichidarea voluntară a mai multor societăţi comerciale din cadrul fostului combinat Nitramonia Făgăraş a fost hotărâtă pe 17 august 2007, cand Adunările Generale Extraordinare ale Acţionarilor au adoptat hotărârea în acest sens.Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în 2006 de 10,16 milioane EURO şi peste 120 de angajaţi şi colaboratori. Grupul de Firme 'Boştină şi Asociaţii' are birouri în Bucureşti, Viena şi Nicosia precum şi în alte 10 mari oraşe din România. Euroconsult S.P.R.L. este una din cele mai importante societăţi profesionale - practician în insolvenţă, anul trecut înregistrând o cifră de afaceri de peste trei milioane RON. Societatea are o vechime de şase ani şi peste 500 de lichidări la activ.
Preluat : ROMPRES
Data:22.10.2007

0 comentarii: